Potrošač koji kupuje robu putem našeg sajta www.korpa-deli-market.com istu može platiti na tri načina:

  • Plaćanje pouzećem
    Plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke vrši se isključivo gotovinom u dinarskoj protivvrednosti.

  • Plaćanje uplatnicom na račun
    Plaćanje uplatnicom na račun u banci na šalterima banke ili pošte.

Plaćanje karticama
Plaćanje karticama u našoj online prodavnici je moguće isključivo u domaćoj RSD valuti, a uplatu možete izvršiti karticama domaćih i inostranih banaka kao što su MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, AmericanExpress i Dina na internet prodajnom mestu. Potrebno je da Vaša kartica bude odobrena od strane banke izdavaoca za online, odnosno Internet plaćanje.

Tokom procesa naručivanja nakon što odaberete način plaćanja, bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa koja je zaštićena i sigurna. Za ovakav način plaćanja je potrebno da unesete podatke koji se nalaze na kartici: Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod.

Sve informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke i ti podaci nisu dostupni našem sistemu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.


Napomena: Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banke Intesa, a Internet prodavac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

 

Kupac koji želi da koristi uslugu online plaćanja mora da ispuni sledeće uslove:

  1. Samo vlasnik platne kartice može da izvrši plaćanje;
  2. lsporuka robe je moguća samo na adresu koju ste naveli u porudžbenici, odnosno samo na teritoriji Republike Srbije.

Izjava o konverziji 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.