Poštovani kupci,

Važno je da se dobro upoznate sa svim uslovima kupovine preko stranice www.korpa-deli-market.com i imate ih u vidu prilikom poručivanja. Na taj način ćete zaštiti prava svih učesnika od eventualnih zloupotreba u procesu kupoprodaje, te vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti radi obostrane zaštite.

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 88/2021) privredno društvo CORP JVJV DOO, poslovna jedinica za maloprodaju KORPA DELI MARKET, svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.korpa-deli-market.com

O B A V E Š T A V A

 • da se prodaja robe putem internet sajta www.korpa-deli-market.com obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Corp JVJV d.o.o., poslovna jedinica za maloprodaju Korpa Deli Market, Novi Sad, Veselina Masleše 2, Novi Sad, Srbija, mat.br. 20168200, PIB: 104452953, Tel.: +381648146408, www.korpa-deli.com, adresa za izjavljivanje reklamacije je: webshop@korpa-deli.com po odluci o prodaji putem interneta
 • da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.korpa-deli-market.com smatra prodajom na daljinu
 • da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.korpa-deli-market.com
 • da roba koja se prodaje putem internet sajta www.korpa-deli-market.com poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji
 • da se saobraznost robe ugovoru isključivo utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom
 • da je internet sajt www.korpa-deli-market.com dužan da isporuči robu koja je saobrazna ugovoru. Ukoliko roba nije saobrazna ugovoru, potrošač koji je obavestio prodavca o nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznost, opravkom ili zamenom, bez naknade, odnosno da zahteva umanjenje cene ili da raskine ugovor u pogledu te robe. Sve troškove koji su neophodni da bi se roba saobrazila ugovoru, a naročito troškove rada, materijala, preuzimanja i isporuke, snosi sajt www.korpa-deli-market.com
 • da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal (sve cene prikazane su u nacionalnoj valuti (RSD) sa obračunatim PDV-om)
 • da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.korpa-deli-market.com
 • da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster NARUČITE preuzima obavezu plaćanja naručene robe

1. USLOVI ISPORUKE ROBE

Proizvode kupljene preko internet stranice www.korpa-deli-market.com isporučujemo na teritoriji Republike Srbije u svim mestima u kojima je moguća dostava kurirskom službom AKS EXPRESS KURIR DOO ili ličnom dostavom na teritoriji Novog Sada. Isporuka robe na kućnu adresu vrši se po principu „od vrata do vrata“.

Prilikom registracije na sajtu www.korpa-deli-market.com potrebno je da Kupac navede tačne podatke – ime i prezime, adresu isporuke, email adresu i broj telefona, kako bismo bili u mogućnosti da proverimo istinitost porudžbine, da potvrdimo kupovinu i dostavimo robu na tačnu adresu.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Isporuka robe na teritoriji Novog Sada u roku 24h

Korpa Deli Market će vršiti besplatnu dostavu na teritoriji Novog Sada za porudžbine preko 3.000 RSD sopstvenim vozilom u roku od 24h, radnim danima i subotom, u terminu od 10 – 18h.

1. Grad Novi Sad – minimalan iznos porudžbine 3.000 RSD

2. Naselja – Veternik, Futog, Rumenka, Čenej, Bački Jarak, Kać, Petrovaradin, Sremka Kamenica – minimalan iznos porudžbine 5.000 din

Sve porudžbine primljene do 14h biće isporučene istog dana, za kasnije porudžbine isporuka je narednog dana.

Po potrebi, isporuku robe na teritoriji Novog Sada, za manje iznose porudžbina, možemo organizovati putem drugih kurirskih službi ukoliko se Kupac prethodno javi na broj telefona u prodavnici 0648146408, nakon čega ćemo detaljno dogovoriti način isporuke.

Isporuka robe kurirskom službom AKS:

 • Dostavu robe plaća Kupac prilikom preuzimanja
 • Ekspresna dostava pošiljaka vrši se po principu „danas za sutra“ , svakog radnog dana u terminu od 08-20h
 • Ukoliko Kupac poruči robu sa sajta www.korpa-deli-market.com radnim danima (osim petkom) do 14h (i najkasnije do 15h dobijete potvrdu porudžbine na email adresu), očekivan termin za isporuku je sledećeg dana, u suprotnom, rok za isporuku je 2 radna dana (vikendom i praznicima se ne vrši isporuka)
 • na dan isporuke robe kupac dobija obaveštenje SMS-om da će tog dana biti pokušana dostava
 • u slučaju neuspele dostave, ostavljanje obaveštenja uz pokušaj ponovne dostave (dva puta izlazak na adresu)
 • neisporučene pošiljke se vraćaju tek nakon dogovora sa pošiljaocem i eventualne nemogućnosti isporuke

*Cene za AKS kurirsku uslugu “DANAS ZA SUTRA“:

 • za paket težine do 2 kg cena iznosi – 270.00 RSD po paketu
 • za paket težine od 2.01 do 5 kg cena iznosi – 360.00 RSD po paketu
 • za paket težine od 5.01 do 10 kg cena iznosi – 480.00 RSD po paketu
 • za paket težine od 10.01 do 15 kg cena iznosi – 600.00 RSD po paketu
 • svaki kilogram preko 15 kg obračunavaće se po standardnom cenovniku na dan izvršenja usluge

* cene su sa uračunatim PDV-om

Prilikom isporuke, važno je da osoba koja preuzima pošiljku bude starija od 18 godina i da kod sebe ima važeću ličnu kartu.

Naručilac je dužan da prilikom preuzimanja robe proveri da li sadržaj pošiljke odgovara naružbini i da eventualno nije došlo do oštećenja prilikom dostave. Reklamacije te vrste možete uložiti donosiocu na licu mesta.

Neophodno je da Naručilac proveri svoj paket i da ga ne preuzima ukoliko ima vidljivih oštećenja i lomova. U takvim situacijama je neophodno da nas pozove na kontakt telefon 0648146408  (ponedeljak-subota od 08-20h) ili nas kontaktira putem email adrese webshop@korpa-deli.com sa obrazloženjem zašto nije preuzeo paket, a mi ćemo uputiti Naručioca u dalju proceduru.

Ukoliko ni posle drugog pokušaja isporuka robe ne uspe, roba će biti vraćena Prodavcu, a narudžbina Kupca biće otkazana. Tada Kupac ima pravo da traži povrat iznosa za proizvode i snosi prevozne troškove vraćanja proizvoda u Korpa Deli Market.

Ako iz bilo kog razloga Kupac nije bio dostupan na adresi isporuke ili na telefonskom broju koji je ostavio, Korpa Deli Market ne preuzima odgovornost za neispunjenje ugovorenog/usaglašenog termina isporuke.

Korpa Deli Market zadržava pravo da promeni ugovoreni termin isporuke usled okolnosti koje su naknadno nastupile ili iz razloga koji su uzvan kontrole Korpa Deli Marketa, te će u dogovoru s Kupcem predložiti novi termin isporuke.

Korpa Deli Market zadržava pravo da zaključi ugovor s različitim kurirskim dostavnim službama uz uslov da kvalitet usluge ostane identičan ili bolji i odgovara uobičajenim standardima.

2. NAČIN PLAĆANJA

Potrošač koji kupuje robu putem našeg sajta www.korpa-deli-market.com istu može platiti na tri načina:

 • Plaćanje pouzećem
  Plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke vrši se isključivo gotovinom u dinarskoj protivvrednosti.
 • Plaćanje uplatnicom na račun
  Plaćanje uplatnicom na račun u banci na šalterima banke ili pošte.
 • Plaćanje karticama
  Plaćanje karticama u našoj online prodavnici je moguće isključivo u domaćoj RSD valuti, a uplatu možete izvršiti karticama domaćih i inostranih banaka kao što su MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, AmericanExpress i Dina na internet prodajnom mestu. Potrebno je da Vaša kartica bude odobrena od strane banke izdavaoca za online, odnosno Internet plaćanje.Tokom procesa naručivanja nakon što odaberete način plaćanja, bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa koja je zaštićena i sigurna. Za ovakav način plaćanja je potrebno da unesete podatke koji se nalaze na kartici: Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod.Sve informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke i ti podaci nisu dostupni našem sistemu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Napomena: Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Banke Intesa, a Internet prodavac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Kupac koji želi da koristi uslugu online plaćanja mora da ispuni sledeće uslove:

 1. Samo vlasnik platne kartice može da izvrši plaćanje;
 2. lsporuka robe je moguća samo na adresu koju ste naveli u porudžbenici, odnosno samo na teritoriji Republike Srbije.

2.1. Izjava o konverziji 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

3. REKLAMACIJE

Zbog specifičnih svojstava robe široke potrošnje koja se može naručiti putem sajta www.korpa-deli-market.com, Korpa Deli Market unapred obaveštava kupce da se saobraznost robe nužno posmatra i u srazmeri sa rokom trajanja iste.

Naručilac je dužan da prilikom preuzimanja robe proveri da li sadržaj pošiljke odgovara naružbini i da eventualno nije došlo do oštećenja prilikom dostave. Neophodno je da proverite svoj paket i da ga ne preuzimate ukoliko ima vidljivih oštećenja i lomova.
Reklamacije te vrste u vidu loma ili oštećenja potrebno je odmah po prijemu uputiti dostavnoj službi.

Ukoliko u slučaju prijema robe Naručilac ustanovi da roba nije odgovarajuća, odnosno da nije saobrazna ugovoru, ima pravo
da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznost, tj. da artikal zameni u roku od 14 dana za drugi. Ako su u pitanju proizvodi podložni pogoršanju kvaliteta ili sa kratkim rokom trajanja (proizvodi u temperaturnom režimu), naručilac ima pravo da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznoszt odmah i bez odlaganja prilikom prijema robe.

Reklamacije te vrste potrebno je dostaviti prodavcu elektronskim putem na email adresu webshop@korpa-deli.com.

Korpa Deli Market će bez odlaganja, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, elektronskim putem potvrditi prijem reklamacije i broj pod kojim je zavedena reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija, odnosno saopštiti odgovor kupcu na izjavljenu reklamaciju.

Odgovor prodavca na reklamaciju potrošača mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, obrazloženje ako ne prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača o načinu rešavanja i konkretan predlog u kom roku će i kako rešiti reklamaciju ukoliko je prihvata. Rok za rešavanje reklamacije ne može da bude duži od 15 dana od dana podnošenja reklamacije.

Prodavac je dužan da postupi u skladu sa odlukom i predlogom za rešavanje reklamacije, ukoliko je dobio prethodnu saglasnost potrošača. Rok za rešavanje reklamacije prekida se kada potrošač primi odgovor prodavca iz prethodnog stava i počinje da teče iznova kada prodavac primi izjašnjenje potrošača. Potrošač je dužan da se izjasni na odgovor prodavca najkasnije u roku od 3 dana od dana prijema odgovora prodavca. Ukoliko se potrošač u propisanom roku ne izjasni, smatraće se da nije saglasan sa predlogom prodavca iz prethodnog stava.

Ukoliko prodavac iz objektivnih razloga nije u mogućnosti da udovolji zahtevu potrošača u propisanom roku, dužan je da o produžavanju roka za rešavanje reklamacije obavesti potrošača i navede rok u kome će je rešiti, kao i da dobije njegovu saglasnost, što je u obavezi da evidentira u evidenciji primljenih reklamacija. Produžavanje roka za rešavanje reklamacija moguće je samo jednom.

Ukoliko prodavac odbije reklamaciju, obaveštava se potrošač o mogućnosti rešavanja spora vansudskim putem i o nadležnim telima za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova. Obaveštenje o vansudskom rešavanju sporova možete preuzeti klikom na link dokumenta: Obaveštenje o vansudskom rešavanju sporova.

Reklamacioni list možete preuzeti ukoliko kliknete ovde.

Ukoliko prodavac odbije reklamaciju, obaveštava se potrošač o mogućnosti rešavanja spora vansudskim putem i o nadležnim telima za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova.

Obaveštenje o vansudskom rešavanju sporova možete preuzeti klikom na link dokumenta: Obaveštenje o vansudskom rešavanju sporova.

4. ZAMENA PROIZVODA

Ukoliko u slučaju prijema robe kupac ustanovi da roba nije odgovarajuća, kupac ima pravo da artikal zameni u zakonskom roku od 14 dana za drugi (osim ako su u pitanju prehrambeni proizvodi koji su podložni pogoršanju kvaliteta i sa kratkim rokom trajanja, odnosno proizvodi pod temperaturnim režimom). U tom slučaju, kada proizvod odstupa u specifikaciji, dužni smo da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a trošak povrata proizvoda snosi kupac. Garancija ne važi u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neadekvatnim rukovanjem proizvoda.

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, ali samo pod uslovom da nema vidljivih oštećenja ili da nije korišćen/otvaran. Troškove vraćanja proizvoda snosi kupac, a zamena predmetnog proizvoda se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od prijema Vaše porudžbine.

Ukoliko zamena proizvoda nije moguća zbog nedostatka zaliha, dužni smo da Vam zamenimo za neki drugi proizvod po Vašoj želji uz doplatu ili vraćanje razlike novca.

Ukoliko ne postoji mogućnost zamene, dužni smo da Vam vratimo novac, a troškove povrata novca snosi Korpa Deli Market.

Za Vaše uvažene reklamacije, Korpa Deli Market, Novi Sad snosi troškove ponovne dostave na dostavljenu adresu kupca.

5. PRAVO NA ODUSTAJANJE

Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.korpa-deli-market.com smatra prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat, osim ako su u pitanju prehrambeni proizvodi podložni pogoršanju kvaliteta ili sa kratkim rokom trajanja. Kupac ima pravo da navede razlog zbog koga odustaje.

U slučaju odustanka, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i da je bez bilo kakvih vidljivih oštećenja.

Kupac je u obavezi da zahtev za Odustanak pošalje na e-mail adresu webshop@korpa-deli.com sa svim podacima vezano za povrat novca.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac/izjavu o odustanku. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju u originalnom i neoštećenom pakovanju, pri čemu se mora priložiti račun-otpremnica koju je kupac prethodno dobio uz porudžbinu.

Trgovac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je trgovac ponudio da sam preuzme robu.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje novca i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Proizvod/i moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži.

Korpa Deli Market je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema obrasca/izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca – direktni troškovi, snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Kupac plaća iznos poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe. Poštarinu plaćate gotovinom kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

Na osnovu člana 36. Zakona o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021) Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju:

1) pružanja usluga, nakon što je usluga u potpunosti izvršena ako je pružanje usluge počelo nakon izričite prethodne saglasnosti potrošača i uz njegovu potvrdu da zna da gubi pravo na odustanak od ugovora kada trgovac u potpunosti izvrši ugovor;

2) isporuke robe ili pružanja usluga čija cena zavisi od promena na finansijskom tržištu na koje trgovac ne može da utiče i koje mogu nastati u toku roka za odustanak;

3) isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane;

4) isporuke robe koja je podložna pogoršanju kvaliteta ili ima kratak rok trajanja;

5) isporuke alkoholnih pića čija je cena dogovorena u vreme zaključivanja ugovora o prodaji i čija se isporuka može izvršiti tek nakon 30 dana od dana zaključenja ugovora, a čija stvarna cena zavisi od promena cena na tržištu na koje trgovac ne može da utiče.

Obrazac za Izjavu o odustanku od Ugovora na daljinu možete preuzeti ukoliko kliknete ovde.

6. POVRAT NOVCA

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

„Korpa Deli Market“ je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu.

Procedura za povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem na kontakt telefon 064/814-64-08 ili nam pošaljite e-mail na adresu: webshop@korpa-deli.com podatak Vašeg broja računa/otpremnice, broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun.

Čim dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

*Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Korpa Deli Market internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Svaki paket biće vraćen pošiljaocu o trošku kupca.

7. POLITIKA PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti privatnosti

Prilikom naručivanja proizvoda sa webshopa www.korpa-deli-market.com  potrošač je u obavezi da dostavi sledeće lične podatke: ime i prezime, adresu za isporuku robe (ulica, kućni broj, broj stana, grad, poštanski broj), broj telefona, e-mail adresu. U slučaju da potrošač ne ostavi neophodne podatke, nismo u mogućnosti da realizujemo ugovor o prodaji odnosno da izvršimo isporuku robe potrošaču i dostavimo mu račun. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime internet prodavnice „Korpa Deli Market“ ,obavezujemo se da ćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Korpa Deli Marketu-u odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Kako bi se realizovao ugovor o prodaji robe odosno ispunjenje svoje obaveze da naručenu robu i isporučimo naručiocu, Vaše lične podatke ime i prezime, adresu za isporuku robe (ulica, kućni broj, broj stana, grad, poštanski broj) i  broj telefona dostavljamo kurirskoj službi.

Privatanjem Politike privatnosti, potrošač se saglasava da se njegovi lični podaci dostave navedenim privrednim subjektima i da se kod tih privrednih subjekata podaci čuvaju u skladu sa njihovim Politikama privatnosti.

Pored navedenih, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Cookies

Korpa Deli Market koristi „cookies“ da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Cookie je tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. Cookie-ji ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru.

Cookie-i su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha cookie-ja je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Korpa Deli Market se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

8. OPŠTI USLOVI

 • Kupovinu preko on-line prodavnice www.korpa-deli-market.com mogu vršiti samo lica starija od 18 godina. Svaki kupac je dužan da navede tačne podatke prilikom porudžbine na stranici www.korpa-deli-market.com
 • Nakon obavljene registracije na internet stranici www.korpa-deli-market.com, kupci izjavljuju da su pročitali i razumeli uslove korišćenja, da su sa njima upoznati i u potpunosti saglasni sa ovde iznesenim Uslovima i odredbama te da pristaju na korišćenje internet stranica u skladu s njima.
 • Pravo korišćenja internet stranica nije prenosivo na druga fizička ili pravna lica. Registrovani korisnik lično je odgovoran za zaštitu poverljivosti šifara (lozinki), na mestima gde one postoje.
 • Prilikom registrovanja potrebno je da kupac navede tačnu adresu isporuke, email adresu i broj telefona na ime i prezime naručioca, kako bismo bili u mogućnosti da proverimo istinitost porudžbine
 • Kupac može da otkaže porudžbinu sve do momenta dok se ne obavi elektronska potvrda porudžbine posle čega kreće realizacija dostave poručenih proizvoda.
 • Trenutak prodaje jeste onaj momenat kada kupac dobije e-mail kojim se potvrđuje porudžbina.
 • Kupac je dužan da naručenu robu primi lično ili da ovlasti nekog da je primi u njegovo ime, što naručilac ili ovlašćeni primalac potvrđuju svojim potpisom prilikom preuzimanja robe.
 • Korpa Deli Market će pre slanja robe naručiocu istu proveriti i adekvatno upakovati radi zaštite u transportu.
 • Dimenzije i oblik proizvoda u stvarnosti mogu se razlikovati od onog naznačenog na internet stranicama
 • Korpa Deli Market pokušaće da u najvećoj mogućoj meri osigura ažurnost informacija na internet stranicama, posebno cene ponuđenih proizvoda i usluga.
 • Korpa Deli Market ne odgovara za eventualne greške nastale u opisu proizvoda, slike i greške nastale prilikom ažuriranja stranica i promene cena.
 • Ukoliko je reč o grešci koja bitno utiče na Kupčevu odluku o narudžbini, Kupac zadržava pravo da otkaže ili izmeni narudžbu, a otkazivanje ili izmena moraju se isporučiti u maloprodajni objekat Korpa Deli Market, odmah po pregledu narudžbine i bez odlaganja.
 • Ukoliko se desi da se u momentu poručivanja i plaćanja proizvoda na internet stranici www.korpa-deli-market.com ista fizički proda u maloprodajnom objektu Korpa Deli Market, te je više nema na stanju ili je ima u umanjenoj količini, odnosno ukoliko neki od artikala nije trenutno dostupan, a ponuđen je na prodaju, Korpa Deli Market se obavezuje da o tome obavesti naručioca, te naručioc ima pravo da izmeni ili otkaže porudžbinu i da mu novac bude vraćen.
 • Proizvodi se naplaćuju po cenama koje važe na dan naručivanja i objavljenim na internet stranici. Cene, uslovi plaćanja i akcijske ponude važe isključivo u trenutku plaćanja i mogu se promeniti bez prethodne najave.
 • U slučaju da se cena proizvoda promeni za vreme obrade narudžbine ili cena na internet stranicama iz bilo kog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda ili usluge, Korpa Deli Market omogućiće Kupcu da odustane od kupovine odnosno da potvrdi novu promenjenu cenu.
 • Korpa Deli Market zadržava pravo izmene i/ili dopune ovih Uslova i odredbi u bilo kom trenutku, s tim što će se pristupiti izmeni ovih Uslova i odredbi samo kada je to nužno i radi njihovog usklađivanja s propisima Republike Srbije, u slučaju promene internih operativnih zahteva, kao i u slučajevima zahteva za poboljšanje pružanja usluga, te u slučaju poboljšane efikasnosti online porudžbina.
 • Sve izmene ovih Uslova i odredbi, kao i datum stupanja na snagu tih izmena, biće objavljene putem internet stranice. Sve izmene Uslova i odredbi biće na snazi samo za nove narudžbine primljene posle objavljivanja tih izmena na ovoj internet stranici. Ako kupac ne dostavi prigovor na promenu ili ne otkaže ugovorenu narudžbinu, smatraće se da je prihvatio izmenjene Uslove i odredbe. Kupac je dužan da proveri Uslove i odredbe u odgovarajućim poglavljima/odeljcima pre svake narudžbine, jer se promene mogu dogoditi između poseta ili su posledica ažuriranja.
 • Ovi Uslovi i odredbe propisuju uslove i pravila koji se odnose na korišćenje internet stranica od strane Kupca.
 • Korpa Deli Market zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ako to smatra potrebnim, ukine, dopuni ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova korišćenja i/ili Izjavu poverljivosti podataka. Bilo kakva izmena, dopuna ili ukidanje Uslova i odredbi, tj. uslova korišćenja, stupa na snagu u trenutnku njihovog objavljivanja na internet stranicama, osim ako ne bude drugačije određeno.
 • Korpa Deli Market takođe zadržava pravo da promeni i pravovremeno obustavi ili prekine pružanje usluge internet prodavnice.

9. SAOBRAZNOST

Saobraznost robe (zakonska garancija) i (ugovorna) garancija važe u rokovima određenim važećim propisima Republika Srbije, od datuma preuzimanja robe, te je radi ostvarivanja na garanciju potrebno priložiti originalni račun kao dokaz kupovine (račun, fiskalni isečak, slip – ako je roba plaćena karticom, odštampan izvod s tekućeg računa i sl.).

Zbog specifičnih svojstava robe široke potrošnje koja se može naručiti putem sajta www.korpa-deli-market.com, Korpa deli Market unapred obaveštava kupce da se saobraznost robe nužno posmatra i u srazmeri sa rokom trajanja iste.

 

 •