Kafa

Espresso u svakom trenutku

Antico Sapore kapsule

Espresso u kapsulama - šoljica Italije u svakoj prilici

Kapsule omogućavaju jednostavan način pripreme espresso kafe. Ne samo da smanjuju vreme potrebno za pripremu kafe, već i pojednostavljuju proces pripreme. Ceo postupak se svodi da pritiskom na dugme espresso aparata, za samo nekoliko sekundi, dobijete šolju savršene kafe.

Aparati za kapsule su raznovrsni, kako po izgledu, tako i po ceni i ljudi ih često drže na vidnom mestu, jer svojim modernim dizajnom mogu na lep način da upotpune enterijer. Novi trendovi i ubrzani način života prosto nameću da espresso bude prisutan u kući, za užitak, ili kancelariji, zbog imidža same kompanije.

Antico Sapore kapsule - kod kuće ili na poslu!

Zamislite da svakog jutra uživate u bogatom ukusu kafe. Tako bogata. Tako ukusna. Tako spremna na hvatanje u koštac s dnevnim izazovima. Od sada u savršenoj šolji espressa možete uživati i u toplini vašeg doma. Osim jutarnjeg sunca, vaš dom biće okupan i zamamnim mirisom tek pripremljene espresso kafe. U okviru naše ponude raspolažemo sa pet vrsta kapsula Antico Sapore kafe kako bi u potpunosti odgovorili na vaše potrebe.

Oro

Za ljubitelje najfinije mešavine kafe kojom se dobija savršenstvo ukusa. Kafa ujednačene kreme, boje zrelog lešnika. Punog ukusa u kojem dominiraju tonovi crne čokolade koji u aftertejstu prelaze u arome lešnika i badema.

Argento

Fino izbalansirana kafa koja će zadovoljiti ukuse svih ljubitelja espresso kafe. Intenzivna aroma zrna kafe punog tela i prijatnog ukusa kroz koji se prožima nota sirovog badema sa posebnim ukusom kakaa u aftertaste-u koji se dugo zadržava u ustima.

Rosso

Idealno rešenje za prvu jutarnju kafu. Snažan ukus koji će razbuditi sva vaša čula. Kafa kompaktne i postojane kreme, punog ukusa i jakog tela, sa prijatnom gorčinom u aftertejstu.

Classic

Prepoznatljiv ukus drevne arome koji čini savršeni espreso. Najčešći svakodnevni izbor ljubitelja kafe kojima je ispijanje omiljenog napitka ritual pun nežnosti, strasti i uživanja. 

Decaffeinated

Naš espreso bez kofeina. Od skoro dostupan na našem tržištu, podjednako intezivne arome i prijatnog mirisa. 

Ukoliko želite da probate nešto novo naše kapsule su nepogrešiv izbor.

Uz Antico Sapore kafu, svaka kuća miriše na dom.