Iskonska lepota tradicije
Tradicija čuva uspomene na davno prošla vremena.
Naše domaće, voćne rakije, su možda najstarija tradicija koja se održala do današnjih dana. Uz trenutke sreće ili kada uspomene traže utehu, naše tradicionalne rakije prate sva naša okupljanja.

Proslavite dan, obeležite uspeh, povežite se sa porodicom, prisetite se emocija uz koje smo stasali u ljude, podelite trenutke sa najbližima.

Prepustite se mudrosti tradicije uz naše najbolje rakije!

Korpa-deli-rakije-2
Korpa-deli-rakije-1

Kapi sunca
pretočene tradicijom

Tradicija nam je ostavila najlepša znanja o tajnama prirode a mudrost naših starih, nauk kako da oplemenimo svakodnevicu dobrim raspoloženjem… Pripremili smo Vam najbolje iz regiona poznatih po voćnim rakijama!

Upoznajte

arome i ukuse

11
voćnih destilata
Otkrijte

mudrost tradicije

9
regiona iz Srbije i sveta
Uživajte

u više od

120
najboljih voćnih rakija
Izaberite Vašu  omiljenu rakiju!

RAKIJE
TRAVARICE

Lekoviti gutljaj travarice od davnina važi kao lek za mnoge tegobe... Poznate i kao - lekar u flaši - najbolje su za početak druženja uz ručak ili večeru!

MEDOVE
RAKIJE

Samo majstori umeju da sačuvaju čaroliju meda u najbolju, slatku i lekovitu medovaču. Lekovite navike valja čuvati i negovati, svakako u dobrom društvu …

RAKIJE OD
MALINA

Božanski mirisi i ukus rakije od malina, za nežne trenutke koji se dugo pamte… čuvena malina našeg podneblja, sačuvana da traje i raduje u posebnim prilikama…

RAKIJE OD
VIŠANJA

Omiljena rakija u brojnim evropskim regionima – delikates pun voćnih aroma, mekan doživljaj koji opušta i raduje u trenucima druženja sa najbližima…

RAKIJE OD
JABUKA

Za posebno uživanje u aromama jabuke tokom cele godine. Odlične uz kolače sa jabukama kada se porodica okuplja ili kao kuvana rakija sa mirisnim dodacima zimi.

RAKIJE OD
KRUŠAKA

Poznate su po jedinstvenim, raskošnim aromama od kojih ja najpoznatija ona od sorte Viljamovke...za slatko uživanje u svakom gutljaju i dobrom raspoloženju!

RAKIJE OD
DUNJA

Nije lako sačuvati opojne arome dunje! Ali, kada ih majstori pretoče u dunjevaču, čarolija uspomena nas odvede u najlepše kutke uživanja…

RAKIJE OD
KAJSIJA

Izbor za prefinjeno uživanje u mekoj, aromatičnoj rakiji. Odležavanjem u hrastovim buradima dobija jedinstven izbalansiran ukus, bez premca među rakijama…

RAKIJE OD
GROŽĐA

BIlo da je “Lozovača”ili “Grappa” – od fermentisanog grožđa bez peteljki ili komine, mekani ukusi i fine arome rakija od grožđa su omiljen izbor sladokusaca.

RAKIJE OD
ŠLJIVA

Nekada smo bili najveći proizvođači šljiva na svetu! A naše rakije od šljiva su i danas veoma cenjene kod ljubitelja širom sveta i omiljene u kući naših domaćina!
Upoznajte  mudrost generacija!

Otkrića usavršavana vekovima – pretočena u vrhuski doživljaj!
Upoznajte tradicije najpoznatijih regiona kroz vrhunske rakije najboljih proizvođača.

BREND MESECA

JELIČKI DUKAT

Porodična tradicija
usavršavanja starih znanja!
STARA SRPSKA
ŠLJIVOVICA
PREPEČENICA
12 godina odležavanja
u hrastovim buradima
Naše najprodavanije rakije!
Istražite najbolje darove prirode pretočene u kapi inspiracije!
Nazdravite
dobrom kapljicom!
Za uspeh ili utehu, za opuštanje ili inspiraciju, za lek ili samo onako…

PREPORUKE I SAVETI

VRHUNSKIH PROIZVOĐAČA