Proizvode kupljene preko internet stranice www.korpa-deli-market.com isporučujemo na teritoriji Republike Srbije u svim mestima u kojima je moguća dostava kurirskom službom BEXEXPRESS d.o.o. (po cenovniku BEXEXPRESS d.o.o.) ili ličnom dostavom na teritoriji Novog Sada. Isporuka robe na kućnu adresu vrši se po principu „od vrata do vrata“.

Prilikom registracije na sajtu www.korpa-deli-market.com potrebno je da Kupac navede tačne podatke – ime i prezime, adresu isporuke, email adresu i broj telefona, kako bismo bili u mogućnosti da proverimo istinitost porudžbine, da potvrdimo kupovinu i dostavimo robu na tačnu adresu.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

Isporuka robe na teritoriji Novog Sada u roku 24h

Korpa Deli Market će vršiti besplatnu dostavu na teritoriji Novog Sada za porudžbine preko 3.000 RSD kurirskom službom od 24h, radnim danima i subotom, u terminu od 10 – 18h.

1. Grad Novi Sad – minimalan iznos porudžbine 3.000 RSD

2. Naselja – Veternik, Futog, Rumenka, Čenej, Bački Jarak, Kać, Petrovaradin, Sremka Kamenica – minimalan iznos porudžbine 6.000 RSD (za dogovor oko isporuke možete pozvati na broj telefona 0648146408).

Sve porudžbine primljene do 14h biće isporučene istog dana, za kasnije porudžbine isporuka je narednog dana.

Po potrebi, isporuku robe na teritoriji Novog Sada, za manje iznose porudžbina, možemo organizovati putem kurirskih službi ukoliko se Kupac prethodno javi na broj telefona u prodavnici 0648146408, nakon čega ćemo detaljno dogovoriti način isporuke.

Isporuka robe kurirskom službom BEX:

  • Dostavu robe plaća Kupac prilikom preuzimanja
  • Ekspresna dostava pošiljaka vrši se po principu „danas za sutra“ , svakog radnog dana u terminu od 08-20h
  • Ukoliko Kupac poruči robu sa sajta www.korpa-deli-market.com radnim danima (osim petkom) do 14h (i najkasnije do 15h dobijete potvrdu porudžbine na email adresu), očekivan termin za isporuku je sledećeg dana, u suprotnom, rok za isporuku je 2 radna dana (vikendom i praznicima se ne vrši isporuka)
  • na dan isporuke robe kupac dobija obaveštenje SMS-om da će tog dana biti pokušana dostava
  • u slučaju neuspele dostave, ostavljanje obaveštenja uz pokušaj ponovne dostave (dva puta izlazak na adresu)
  • neisporučene pošiljke se vraćaju tek nakon dogovora sa pošiljaocem i eventualne nemogućnosti isporuke

*Cene za BEX kurirsku uslugu “DANAS ZA SUTRA“:

Masa pošiljke (kg) Cena sa PDV (rsd)
Do 0,5 378,00
Od 0,5 do 1 442,00
Od 1 do 2 529,00

Za sve pošiljke preko 2kg prilikom obračuna cena koristiće se veća obračunska vrednost u odnosu na izmerenu masu i volumetrijsku vrednost:

Kompanija Bexexpress d.o.o. koristi IATA metod za utvrđivanje volumetrijske težine po formuli, (dužina u cm x visina u cm x širina u cm)/5000, izraženo u kilogramima. 

Volumetrijska – izmerena masa (kg) Cena sa PDV (rsd)
Od 2 do 5 668,00
Od 5 do 10 882,00
Od 10 do 15 1134,00
Od 15 do 20 1260,00
Od 20 do 30 1450,00
Od 30 do 50 1954,00

Preko 50 kg primenjuje se cena dodatnih 36,00 RSD sa PDV-om za svaki naredni kilogram. Zaštitna cena po pojedinacnoj posiljci/kutiji u zbirnoj pošiljci iznosi 180,00 RSD sa PDV.

Prilikom isporuke, važno je da osoba koja preuzima pošiljku bude starija od 18 godina i da kod sebe ima važeću ličnu kartu.

Naručilac je dužan da prilikom preuzimanja robe proveri da li sadržaj pošiljke odgovara naružbini i da eventualno nije došlo do oštećenja prilikom dostave. Reklamacije te vrste možete uložiti donosiocu na licu mesta.

Neophodno je da Naručilac proveri svoj paket i da ga ne preuzima ukoliko ima vidljivih oštećenja i lomova. U takvim situacijama je neophodno da nas pozove na kontakt telefon 0648146408  (ponedeljak-subota od 08-20h) ili nas kontaktira putem email adrese webshop@korpa-deli.com sa obrazloženjem zašto nije preuzeo paket, a mi ćemo uputiti Naručioca u dalju proceduru.

Ukoliko ni posle drugog pokušaja isporuka robe ne uspe, roba će biti vraćena Prodavcu, a narudžbina Kupca biće otkazana. Tada Kupac ima pravo da traži povrat iznosa za proizvode i snosi prevozne troškove vraćanja proizvoda u Korpa Deli Market.

Ako iz bilo kog razloga Kupac nije bio dostupan na adresi isporuke ili na telefonskom broju koji je ostavio, Korpa Deli Market ne preuzima odgovornost za neispunjenje ugovorenog/usaglašenog termina isporuke.

Korpa Deli Market zadržava pravo da promeni ugovoreni termin isporuke usled okolnosti koje su naknadno nastupile ili iz razloga koji su uzvan kontrole Korpa Deli Marketa, te će u dogovoru s Kupcem predložiti novi termin isporuke.

Korpa Deli Market zadržava pravo da zaključi ugovor s različitim kurirskim dostavnim službama uz uslov da kvalitet usluge ostane identičan ili bolji i odgovara uobičajenim standardima.