Čajevi

Voćni čajevi – slatko osveženje

Korpa-deli-caj-vocni-1

Voćni čajevi su osvežavajuća alternativa tradicionalnim čajevima, bez kofeina, prirodno, u rasponu od ukusa pod uticajem leta, poput maline i jagode, do sezonski začinjenih zimskih čajeva, kao što je naš Ronnefeldt čaj od kuvanog vina.

Voćni čajevi se prave od širokog spektra voća, uključujući popularne sastojke poput komada jabuke, hibiskusa, šipka, jagode, maline, trešnje, borovnice i mnogih drugih. Jabuka, šipak i hibiskus su verovatno najomiljenije komponente voćnih čajeva. Hibiskus nudi voćnu notu i prelepu tamnocrvenu boju.

Ronnefeldt voćne infuzije prave se od najfinijih sastojaka; bilo da su to komadi suvog voća, kore od voća, korenja, latica, cvetova ili lišće. Ne sadrže veštačke aditive, a čak i aroma dolazi od najkvalitetnijih sastojaka. Štaviše, voćne infuzije mešaju Ronnefeldt degustatori: ljudi koji se ističu i ponose, stvarajući samo najbolje iskustvo ukusa. Kakva god ukus da preferirate, u našoj ponudi Ronnefeldt čajeva sigurno ćete pronaći infuziju koja Vam odgovara.

Prednosti voćnog čaja

Jedna od glavnih prednosti pijenja voćnog čaja je ta što sadrži visok nivo antioksidanata. Antioksidanti imaju širok spektar zdravstvenih blagodeti, uključujući jačanje imunološkog sistema, poboljšan ten, smanjenje efekata starenja i još mnogo toga.

Voćni čaj je često bogat vitaminom C, koji dolazi sa nizom moćnih blagodeti, uključujući regulisani krvni pritisak, smanjen rizik od infekcije, zdravije srce i još mnogo toga. Takođe je vredno napomenuti da su voćni čajevi posebno pogodno piće za decu jer ne sadrže kofein i dodani šećer, a izuzetno su ukusni. Povrh svega, pijenje voćnog čaja predstavlja opuštajuće i ukusno iskustvo. Mislimo da bi svako trebalo sebi da priušti 5 min dnevno ovih blagodeti!

Povezani tekstovi